hűtőkonténer

Nemzetközi és Belföldi Szállítmányozás

Hűtős és fagyasztást igénylő árucikkek, temperált gyógyszerküldemények, speciális csomagolást igénylő áruk szállítása.

hűtőkonténer

A hűtött élelmiszerek, hűtést igénylő árucikkek hűtő konténerben / temperált áru szállítmányozására alkalmas konténerben fuvarozhatóak.

A hűtőkonténerek beépített hűtőegységgel rendelkeznek, mely egy külső energiaforrásról üzemeltethetőek.

A Rig Logistic flottája 1 db EXII/III -as 20-as, 2×20-as, 30-as, 40-es és 45-ös normál, tartály, illetve gensetje miatt hűtőkonténerek szállítására alkalmas félpótkocsival és 2 db EXII/III-as 40-es és 45-ös normál, illetve gensetje miatt hűtőkonténerek szállítására alkalmas könnyített félpótkocsival oldja meg a hűtött / temperált áruk szállítására alkalmas konténerek célba juttatását külföldön és belföldön egyaránt.

Közúti szállításkor dízelgenerátorról üzemel, melyeket a fuvarozás idejére a konténerre rögzítenek.

Némely hűtőkonténer vízhűtőrendszerrel felszerelt, mely akkor használható, ha a konténert a hajón a fedélzet alatt, a hajótestben helyezik el, ahol a megfelelő légcsere nem megoldható. Mivel a vízhűtőrendszerek nem olcsó megoldások, a modern konténerhajók inkább a megfelelő légcsere biztosítására törekednek, inkább ezzel távolítják el a termelődött hőt, amely veszélyeztetné a hűtött áru minőségét.

Emiatt a vízhűtőrendszeres megoldás használata egyre visszaszorul. A speciális szállítmányozás egy másik esete a tank konténeres fuvarozás.

Az utóbbi típusú eszközben ömlesztett árut vagy folyadékokat szállíthatunk, a folyékony élelmiszerek vagy vegyi áru fuvarozásához ezt használják.

Keressen minket telefonon, kérjen árajánlatot!