ADR szállítás

Nemzetközi és Belföldi Szállítmányozás

Teljes flottánk rendelkezik ADR tanúsítvánnyal, vezetőink pedig a veszélyes áruk szállítására alkalmas járművezetői képzési bizonyítvánnyal (SRC5).

ADR szállítás

A Rig Logistic teljes flottája rendelkezik ADR tanúsítvánnyal, vezetőink mindegyike pedig a veszélyes áruk szállítására alkalmas járművezetői képzési bizonyítvánnyal (SRC5).

Mi az ADR?

Veszélyes anyagok; a közutak biztonságos és rendezett szállítása az emberi egészség és más élő eszközök és a környezet károsítása nélkül; Az ADR CERTIFICATE az a dokumentum, amely meghatározza a feladó, a vevők, a töltőanyagok, a rakodógépek, a csomagolók, a szállítók és a veszélyes árukat szállító járművezetők vagy üzemeltetők jogait, felelősségeit, kötelezettségeit és munkáit.

Az ADR-megfelelőségi tanúsítvány / a jármű megfelelőségi tanúsítványa: azon ország illetékes hatósága által kiadott tanúsítvány, amelyben a jármű nyilvántartásba vett, vagy az illetékes hatóság által engedélyezett szervezet engedélyezési tanúsítványra vonatkozó kötelezettség:

A C1, a C2, a K1, a K2, az L1, az L2, az R1, az R2, a RXNUMX, a RXNUMX, a RXNUMX, a RXNUMX.     
Működés a veszélyes áruk közúti szállítása területén; a töltés, a csomagolás, a rakodás, a küldés, a fogadás, a kirakodás és a tartály-tartály / hordozható tartály üzemeltetői kötelesek egy vagy több ilyen tevékenységet kérni a minisztériumtól, és beszerezni a Veszélyes áruk tevékenységére vonatkozó tanúsítványt. A tevékenységi dokumentum kiadásával kapcsolatos kérdéseket a minisztérium határozza meg.


A gépjármű-megfelelőségi tanúsítvány és engedély megszerzésének kötelezettsége

Az engedélyezési bizonyítvány birtokosai, valamint a közlekedést végző közintézmények és szervezetek kötelesek engedélyt kérni a táblázatban meghatározott illetékes vagy engedélyezett hatóságoktól az e rendelethez mellékelt táblázatban meghatározott veszélyes áruk és árucikkek szállításához. Az ilyen engedélyeket az engedély megszerzésének napjától számított legfeljebb egy évig adják ki.

A veszélyes áruk szállítására vonatkozó vezetői képzési bizonyítvány beszerzésének kötelezettsége (ADR) a veszélyes árufuvarozók nemzeti és nemzetközi közúti fuvarozásának rendelkezéseivel összhangban, veszélyes áruk szállítására alkalmas járművezetői képzési bizonyítvány (SRC5) / ADR vezetői képzési tanúsítvány szükséges, mellyel a Rig Logistic valamennyi munkatársa rendelkezik.

VESZÉLYES ÁRUKAT SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEKBEN TÁROLANDÓ DOKUMENTUMOK:

Veszélyes áruszállítás vezetői képzési bizonyítványa (SRC5),
A járműben dolgozó valamennyi személy fényképes azonosítása (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél), a fuvarozó által a járművezetőnek adott írásbeli utasítások, járművekre vonatkozó ADR-tanúsítvány, A 1, 6 és 7 osztályú veszélyes áruk szállítására vonatkozó, e rendelet hatálya alá tartozó illetékes hatóságoktól kapott szállítási engedély fénymásolata, Veszélyes áruk és veszélyes hulladékok kötelező felelősségbiztosítása a veszélyes árukat szállító járművekre.

Keressen minket telefonon, kérjen árajánlatot!