Nemzetközi szállítmányozás

Nemzetközi és Belföldi Szállítmányozás

Professzionális konténer szállítmányozás az Európai – Unió területén belül kiterjedt kapcsolatokkal, vámkezelés, vám tanácsadás.

Nemzetközi szállítmányozás

A Rig Logistic konténeres rakományok szállítmányozását (hűtő konténeres, túlméretezett konténeres, tartály konténeres, veszélyes áru konténeres, stb.) vállalja az Európai-Unió területén belül és igény esetén természetesen azon kívül is.

Bejáratott kapcsolatrendszerrel és saját kódokkal rendelkezünk a nyugat-európai hajókikötők depóiba, így Hamburgba és Rotterdamba is.

A Rig Logistic személyzete beszél németül és angolul, így az Európai-Unió területén belül nincsenek nyelvi nehézségeik.

0-24 órás nyomon követhetőség DAF Connect és DAF Webeye rendszerünk segítségével.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálására. Az esetleges felmerülő időbeli elcsúszásokról (időjárási körülmények, nem várt események, nagyobb mértékű balesetek, stb.) folyamatosan tájékoztatjuk megrendelőinket.

0-24 órás nyomon követhetőséget tudunk adni az autókhoz – a DAF általi DAF Connect, és Webeye rendszerek segítségével.

Partnereinket és sofőrjeinket egyaránt tájékoztatjuk az érintett útvonalon várható változásokról (különös tekintettel a jelenlegi vírus helyzetre).

A Rig Logistic kiterjedt nemzetközi biztosítással rendelkezik minden eshetőségre felkészülve –  400.000 EUR értékű németországi, német biztosítónál kötött kabotázs-biztosítással.

A rakodást mind a kiinduló ponton és mind a végcélnál a megrendelőnek kell biztosítania.

A vámköltségek a megrendelőt terhelik, igény esetén a vámkezelésben – amely lehet akár a közvetett forma is egyes kikötőkben –  a Rig Logistic logisztikai szakemberei és vámszakértői rendelkezésre állnak.

Keressen minket telefonon, kérjen árajánlatot!